کاربر شهرسختافزار
اونهایی که با شبکه سرو کار دارن حتماً از IP وSubnet و بدست آوردن Host ها و Net ها برای یک IP و مشکلات اون خبر دارن خب همیشه یکی قبل از ما کار رو راحت کرده با دانلود BosonSubnetCalculator مشکلات شما ها هم حل میشه.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Saeed-Milan در تاریخ 21-06-10 انجام شده است
|
|
Saeed-Milan (22-06-10)
کاربر شهرسختافزار
دعا برای کار بکن اون رو لازم دارم البته اون ماشین حساب Class less رو محاسبه نمی کنه که اگر شد از اون نوعش رو میزارم البته پیشنهاد من اینه که خودت حل کنی هم برای مغز خوبه هم حرفه ای میشی. اگه فیل کش داری با اون برو دانلود میکنه اگه هم نداری بگو تا برات تو رپید آپ کنم دادا.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط EhsanHF برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
EhsanHF (22-06-10)
کاربر شهرسختافزار
اینم یک نوع Portable که Wild card mask رو برات حساب میکنه.
EhsanHF (22-06-10)
مدیر بازنشسته
سعید جان حسابی زدی تو خط کمپانی Boson .. چه خبره ؟ قراره استخدام بشی اونجا ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
___________________________________________My Resume/CV
Mobin Ranjbar
Programmer / App Developer / Software Engineer / Scrum Master / Student
My System Config Validation
جون مبین اگر برای آبدارچی یا تیکش بخوان با کله میرم ولی متاسفانه فعلاً خبری نیست البته یه پیشنهاد هایی از طرف مایکروسافت داشتم ولی علاقه ای ندارم ولی من دارم اینقدر شبکه می خونم که از تو کلم کابل RJ45 در اومده مثل وایمکس ایرانسل برای اثبات حرف هام هم همین چرت و پرت هایی که گفتم کفایت می کنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MoBiN.R برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Jagvar (23-06-10)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks